duminică, 16 iulie 2017

IMPRIMEURI DE CATIFEA - Pisica

https://goo.gl/wGYSCz
IMPRIMEURI DE CATIFEA - Pisica
Cu siguranta ai obiecte de “ suflet” pe care le folosesti mai des. Dar poate te-ai plictisit de ele in aceasta forma si vrei sa le dai un suflu nou.
Sau poate vrei sa personalizezi un anumit obiect.
Au sosit “ Imprimeurile de Catifea Colorvelvet “ cu care poti schimba imaginea unui tricou, jacheta, rucsac , penar etc.
Fiecare “patch” vine insotit de un set de carioci speciale pentru materiale textile cu care se coloreaza modelul dorit .
Imprimeul Colorvelvet cuprinde intre 7 – 10 modele ce pot fi aplicate pe mai multe obiecte.
Cum se utilizeaza :
Se alege modelul dorit de pe imprimeul Colorvelvet, se decupeaza , iar apoi se coloreaza cu cariocile speciale incluse in set.
Se aplica pe suprafata dorita cu ajutorul fierului de calcat , respectand urmatoarea ordine:
pe suprafata pe care se doreste sa se aplice imprimeul, se aseaza panza alba (ce este inclusa in set) ce are rol de a lipi, apoi patch-ul colorat si la final o bucata de panza curate peste care aplicam fierul de calcat.
Tinem fierul de calcat (fara optiunea abur) cca 30 sec. deasupra panzei pentru ca imprimeul sa se lipeasca bine si totodata culorile sa se fixeze.
Rezultatul este extraordinar, iar satisfactia dumneavoastra vazand aceasta transformare a obiectului ales, va fi garantata .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu