miercuri, 7 septembrie 2016

Toyoffer si Agenda Bio va invita :

A doua editie Agenda Bio are loc pe 10 si 11 septembrie 2016, in curtea si gradina minunatei locatii Casa Universitarilor Bucuresti, intre orele 10:00 si 20:00 in ambele zile.

AgendaBio.ro este eveniment complet despre ce inseamna sa ai un stil de viata sanatos si armonios.
  Aici gasesti TARG cu sute de produse naturale si bio (produse alimentare, cosmetice, terapeutice, decorative- pentru o stare de bine-, aparate, haine din fibre naturale, produse si jucarii pentru copii etc.).
Aici intalnesti nutritionisti, psihologi, experti in medicina alternativa, instructori de yoga si fitness, terapeuti, speakeri motivationali si multi oameni cu experiente impresionante de viata sau profesionale, care vor tine CONFERINTE si ATELIERE/

Agenda Bio este un eveniment accesibil oricarei persoane dornice sa-si imbunatateasca viata sa si a familie, fie ca doreste un regim alimentar mai sanatos sau echilibru emotional si armonie.
  Toate cursurile, atelierele si conferintele au nivel pentru INCEPATORI, prin care se doreste introducerea oamenilor intr-un subiect, practica sau tehnica.

Agenda Bio este cel mai complet eveniment de sanatate pentru trup si suflet si se adreseaza intregii familii, indiferent de varsta sau stilul de viata. Singura conditie esentiala este dragostea de viata!

  Pe toata durata evenimentului vor exista ATELIERE CREATIVE PENTRU COPII.

  Evenimentul include FOOD COURT cu mancare vegetariana si vegana si bauturi fresh.

  veti gasi si ZONA de RELAXARE in padure, cu hamace, paturi de picnic, pernute.

Evenimentul se desfasoara in aer liber, in zona de terasa si spatiu verde a locatiei Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46).
Spatiu total de desfasurare: 10.000 mp.
INTRAREA costa 8 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani pot intra gratuit. Plata se poate face doar cash, la intrare.

Biletul include degustari si testari de produse bio la standurile participante, accesul in zona de conferinte si ateliere, accesul in zona de terasa si de relaxare in gradina, amenajata cu hamace si paturi de picnic.

Acest eveniment este sustinut de Bounty Fair!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu