marți, 25 aprilie 2017

Află ce ai fost într-o viaţă anterioară

Află ce ai fost într-o viaţă anterioară

Avem placuta indatorire de a prezenta cititorilor un adevarat eveniment editorial, si anume, aparitia unui volum care, prin tema sa: reincarnarea si prin subiectul sau incitant: karma, constituie un indemn pentru cititor spre a afla mai mult despre acestea notiuni atat de controversate si, pentru multi – neclare. Acum, neclaritatile sunt limpezite; si totul intr-un limbaj accesibil si cursiv. Volumul se intituleaza “Afla ce ai fost intr-o viata anterioara“, iar autorul sau este cunoscutul parapsiholog Radu Botez. Cartea se bucura de o conditie grafica de exceptie; de asemenea, trebuie sa mentionam ca editia apare sub auspiciile Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie Ely Star®  si in colaborare cu “Revista Vietilor Anterioare” .

De ce sa cumparati aceasta carte? In primul rand, pentru ca este o editie limitata. Dar ceea ce il mai poate face pe cititor sa o cumpere este cuprinsul sau si noutatile continute de acesta. Una dintre aceste noutati este descrierea celor “365 (+1) Zile karmice“, unde fiecare dintre dvs. poate afla, cautand ziua sa de nastere – sau a copiilor, rudelor, prietenilor – si afland astfel lectia karmica pe care trebuie sa si-o insuseasca, sau datoria karmica pe care trebuie sa o indeplineasca in aceasta viata, decurgand din ceea ce a trait in existentele anterioare.
De asemenea, o noutate editoriala absoluta este “Zodiacul karmic al reincarnarii” care va da indicii clare asupra acestor existente anterioare, dar si linia de urmat in viata prezenta pentru achitarea datoriei karmice. De asemenea, “Miracolul reincarnarii” este explicat pe intelesul tuturor si el va este dezvaluit pe deplin; la fel, “Dragostea si intalnirile karmice” va arata regasirea a doua suflete care s-au cunoscut si relationat intr-o viata anterioara. Nu veti ramane indiferenti, caci curiozitatea va este satisfacuta, referindu-ne la “Vedete si karma lor” sau la “Karma unor politicieni” . De fapt, veti afla din cuprinsul acestui volum, ce este, de fapt, karma, aceasta lege a cauzei si efectelor, efecte resimtite in aceasta viata avandu-si originea in cauze din vieti anterioare, despre care se vorbeste atata, dar si multe altele, pe care – desigur – le veti descoperi citind aceasta carte de 145 de pagini.

Autorul, parapsihologul Radu Botez, este o personalitate a specialitatii sale, cunoscut publicului larg din numeroasele aparitii in emisiuni de gen, la radio si televiziune. Dar nu numai atat! Ceea ce il recomanda calduros este indelungata sa experienta in domeniu, experienta ce se apropie vertiginos de 22 de ani. Este cunoscut in tara, dar si peste hotare , unde a sustinut conferinte si prelegeri, dar si emisiuni radiofonice, avand numeroase intalniri cu persoane din publicul si auditoriul sau, persoane care au solicitat (si au primit) consultatii din partea sa. Este posibil ca aceste nenumarate consultatii acordate de-a lungul timpului sa fi imbogatit experienta autorului acestui volum, dar ceea ce este sigur, este faptul ca cei care i-au solicitat aceste consultatii au fost cei mai castigati.

De altfel, volumul recent aparut este un fel de raspuns la intrebarile fara de sfarsit pe care le-a primit de la cei care i-au solicitat ajutorul. Cum spune si autorul in prezentarea cartii – citez:
Regasirea sufletelor-pereche, sentimentul de deja-vu, legea karmica si nu numai acestea, sunt cateva aspecte pe care le puteti elucida citind aceasta carte. Veti gasi lucruri interesante din viata vedetelor si a unor politicieni din tara noastra si de pe mapamond, in capitolele dedicate acestora. Veti afla lucruri noi despre dumneavoastra in capitolul intitulat Repere karmice, veti gasi o cale de urmat cercetand zilele karmice sau Zodiacul karmic al reincarnarii. Si, ce este mai important: in cuprinsul acestui volum veti gasi sursele esoterice ale existentei voastre actuale, trecute si, de ce nu, viitoare.

Nu credem ca mai este ceva de adaugat; cumparati aceasta carte si veti fi multumiti ca sunteti printre cei care au reusit sa o citeasca. 

http://www.toyoffer.ro/carti/carti-afla-ce-ai-fost-intr-o-viata-anterioara

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu